Stap 1: Check hoeveel jouw Telefoon of Tablet waard is

  • Zoek je toestel met de zoekfunctie.
  • Beoordeel de conditie van je toestel met 4 vragen. Zit er bijvoorbeeld een scheur in het scherm? Hierna krijg je de waarde van je toestel te zien. Dit bedrag is nog niet definitief. Nadat we het toestel hebben ontvangen en experts het toestel hebben beoordeeld, krijg je een e-mail met de werkelijke waarde.
  • Ga je niet akkoord met de afwijkende inruilwaarde? Dan sturen wij je mobieltje gratis terug.

Stap 2: STUUR ‘M IN PER POST

Stuur je toestel op per post:

  • Kies een betalingsmethode en voer je contactgegevens in. Je kunt het geld op je eigen rekening laten storten of doneren aan Stichting de Opkikker.
  • Kies de verzendmethode, met reguliere post (gratis) of aangetekende post (kosten voor jouw rekening) en plak de betreffende verzendsticker op het pakket.
  • Verstuur het pakket binnen 7 dagen, dan weet je zeker dat het inruilaanbod nog geldt.

TIP!

Wil je direct de werkelijke waarde van je telefoon weten? Ga dan naar een Vodafone- of BelCompany-winkel en lever daar je telefoon in. Je krijgt dan mogelijk een nog betere prijs EN je kunt de waarde direct verrekenen met een nieuw toestel of accessoire .

Zoek een Vodafone winkel bij jou in de buurt

Stap 3: Ontvang het geld op je bankrekening

Binnen 14 dagen nadat de definitieve inruilwaarde waarde van je ingeleverde toestel is vastgesteld krijg je de vastgestelde inruilwaarde op je bankrekening gestort.

Tip: Je kunt de inruilwaarde ook doneren aan Stichting de Opkikker.

Tips

Raak je oude foto’s en video’s niet kwijt

Bewaar je waardevolle bestanden met Vodafone Cloud voordat je de toestel inruilt. Zo heb je alle foto’s, video’s en andere gegevens veilig online opgeslagen.

Meer informatie

Bewaar je contactgegevens

Raak je telefoonnummers niet kwijt als je je mobieltje inlevert. Met de Contacten Backup app sla je alle contactgegevens online op. Ontdek ook welke mensen jij gratis kunt bellen.

Meer informatie

Brightstar 20:20 UK Limited (Ref office: Crewe Logistics Park, Jack Mills Way, Shavington, Crewe, CW2 5XF).

Vodafone Inruildeals wordt uitgevoerd door Brightstar 20:20 UK Limited en Vodafone.